Community Manager till House Be Åre (vikariat)

House Be har på kort tid blivit en smältdegel för företagslivet i Norrland. House Be’s lokal i Åre slog upp dörrarna i januari 2017 och efter det har ytterligare sex orter tillkommit.  

House Be är ett företagsnav som jobbar för att få fler bolag att lyckas genom att stötta dess medlemmar med en bra kontorslokal, mentorer, föreläsningar, tillgång till kapital och ett starkt community både lokalt och nationellt. Vi vill skapa möjlighet för fler personer att leva ett kvalitativt och framgångsrikt liv på den plats där de väljer att vara!

Vår enhet i Åre har högtryck och vi behöver stärka upp teamet med ytterligare en driven person. Brinner du för service, kommunikation, problemlösning och vill du få våra medlemmar att trivas så bra det bara går, har du dessutom vana och intresse av att jobba med IT system? Då tycker vi att du ska söka! Tjänsten är ett vikariat på 100% i minst 6 månader med stor chans till förlängning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Boka in, ta emot och visa nya potentiella medlemmar House Be
 • Välkomna nya medlemmar till House Be (Digital onboarding till vårt medlemssystem, introducera till vårt digitala community, platsinventering osv)
 • Hjälpa till att skapa en ännu mer inbjudande och härlig miljö i House Be genom att hålla koll på att allt är i sin ordning och hjälpa till vid flytt av saker, möbler etc
 • Hjälpa till att organisera inför möten, fredagsfrukostar, externa konferenser och event med allt från planeringen till fixet innan och efter eventet
 • Delta i arbetet med att utveckla och förbättra House Be i Åre
 • Skapa relevant lokalt innehåll i våra Sociala Mediekanaler
 • IT support och Drift: 
  • Intern IT support – Proaktivt och reaktivt
   • Onboarda personal i vårt CRM-system
   • Svara på frågor från personal vid tekniska problem m.m
  • Medlemssupport av teknisk karaktär i vårt back office
   • Problem vid ex installation av medlemsapp, print, bokning eller liknande – Proaktivt och reaktivt
  • Installation av datorer, program för personal
  • Stötta CTO vid IT-uppsättning vid nyetablering
Personliga egenskaper:

Vi söker en social Community Manager som har fingertoppskänsla, ser vad som behöver göras och tar tag i det. Du gillar att sammanföra människor, likaväl som att du kan kavla upp ärmarna och ta tag i “skitgöra” som att flytta möbler som står fel eller liknande. Du är driven och organiserad och du tycker att event och andra sociala tillfällen är extra kul. Du har heller inga problem med administrativa sysslor och är van att använda en dator i ditt jobb. Du är inte rädd för att lära dig nya saker!

Vad erbjuder företaget dig?

House Be startades i Åre och har gått ihop med två andra aktörer, Great Space i Sundsvall och Hink i Härnösand. Tillsammans har vi bildat en koncern under varumärket House Be. Senaste året har handlat om att växa på befintliga enheter och samtidigt som vi har expanderat på fler ytor och orter. House Be finns just nu på sju platser i norra Sverige. Men vi nöjer oss inte där. Vi vill ge ännu fler människor rätt förutsättningar för att lyckas, på den plats där de faktiskt vill leva och bo. Här kommer du garanterat få vara med på en spännande tillväxtresa, du kommer att få lära dig en hel del om att driva coworking och du kommer att få bra introduktion i vårt medlemsystem Nexudus. Dessutom har vi fina personalförmåner genom våra lokala partners. 

Placeringsort:

Åre

Arbetstid:

ASAP (helst redan nu i Nov).  Tjänsten är ett vikariat på 100% i minst 6 månader. Dock så finns det en stor chans att tjänsten blir förlängd, eller går upp i tid eller görs om tills en tillsvidareanställning. 

Entreprenörskap är vårt tillstånd. Nyfikenhet är vårt tillvägagångssätt. Nätverkande en naturlighet. Hållbarhet en självklarhet. Vi ger tillbaka. ​Vi är House Be