House Be Logo

House Be Stockholm

House Be Stockholm i samarbete med Impact Hub

House Be erbjuder från och med oktober 2020 sina Desk, Lounge och Studiomedlemmar möjligheten att addera på ett stockholmspaket på sitt medlemskap. Paketet ger Fri tillgång* till Impact Hubs lounge ytor i dess moderna lokaler mitt i centrala Stockholm samt halva priset på mötesrumshyra.

*Besök meddelas en dag i förväg för att garanteras plats. Max 15 House Be medlemmar på plats samtidigt. Tillgång under kontorstid 8.00–17.00.

Det känns oerhört kul att inleda samarbetet med Impact Hub. Med deras globala nätverk, inspirerande och kreativa lokaler och fokus på socialt entreprenörsskap känns det helrätt för oss på House Be!
Ulrika Viklund
Ulrika Wiklund
Co-CEO House Be​
Moderna lokaler med inspirerande människor mitt i centrala Stockholm

Impact Hubs lokaler

Nu blir det möjligt för våra Lounge, Desk och Studiomedlemmar  på House Be i Norrland att addera på ett stockholmspaket på sitt medlemskap för att få tillgång till fantastiska ytor mitt i centrala Stockholm. Utöver tillgången till fina lokaler kommer också accessen till ett globalt nätverk på över 100 platser i hela världen.

Impact Hub är en katalysator för att främja social innovation. De är ett globalt community, konsultföretag med kreativa lokaler. De arbetar i skärningspunkten mellan innovation och samhälle för att skapa effekt med en entreprenörsinriktning. Över 6400 startups grundades på Impact Hub mellan 2012 och 2016 och deras kollektiva påverkan har nått 40,8 miljoner människor. Mångfald är nyckeln till social innovation. Men det räcker inte. Det kräver samarbete och gemenskap och ett utrymme som främjar rätt miljö. Det är vad Impact Hub tillhandahåller. Tillsammans kan vi skapa företag med långtgående positiv social påverkan för att göra vår värld till en bättre plats, inte bara för oss idag utan för morgondagens framtida generationer.

"We need to work together"

Impact Hub Mission

We pioneer a just and sustainable world where business and profit are used in service of people and planet. Our mission is to enable entrepreneurial action for positive impact. Through our core values of TrustCourage and Collaboration; we engage in collective action with the vision of achieving a better world.”

Våra medlemskap Stockholm

Addera på Stockholmspaketet på ditt befintliga medlemskap. Gäller för dig som har Lounge, Desk eller Studiomedlemskap på någon av våra House Be i Norrland.

Work. Play. Be

Här hittar du oss

I moderna lokaler, mitt emot Mood Gallerian i Stockholm med dess fina utbud av butiker och restauranger hittar du Impact Hub .

Adress: 
Jakobsbergsgatan 22
111 44 Stockholm

Mötesrum & konferens i Stockholm

Moderna mötesrum med tekniska lösningar och med närhet till allt.

  • Konferensrum från 4–12 personer
  • Möjlighet att hyra Loungen
  • Modern teknik och skärmar
  • Inspelningsstudio med Green Screen

Några av våra mötesrum…

Våra partners

Med hjälp av en uppsjö av partners bygger vi på House Be ett kraftfullt ekosystem runt våra medlemmar.  Vi bokstavligen pumpar in värde. Coola events, schyssta förmåner, företagsstöd och mycket därtill är en självklar del av vår vardag och vi gör det tillsammans med våra partners.

Det här börjar ju bli löjligt...

…Det är ju tydligt att vi behöver komma i kontakt med varandra. Vi skulle kunna vara din framtida arbetsplats, ingången till din nya affärspartner eller kanske din nya bästa vän. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så fort vi kan. Vi hörs!