IT-kunnig projektledare till House Be

House Be har på kort tid blivit en smältdegel för företagslivet i Norrland. House Be’s första lokal i Åre slog upp dörrarna i januari 2017 och efter det har ytterligare sju lokaler i nya orter tillkommit. Under våren 2022 öppnas ytterligare två enheter, Skellefteå och Hudiksvall.  

House Be är ett företagsnav som jobbar för att få fler bolag att lyckas genom att stötta dess medlemmar med en bra kontorslokal, mentorer, föreläsningar, tillgång till kapital och ett starkt community både lokalt och nationellt. House Be har samlat över 700 medlemmar och partners runt om i Norrland. Vi vill skapa möjlighet för fler personer att leva ett kvalitativt och framgångsrikt liv på den plats där de väljer att vara!    

Nu behöver vi stärka upp teamet ytterligare i vår centrala funktion med en IT-kunnig projektledare. Personen rapporterar till CTO.  

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

IT och support   

  • Intern IT support   
  • Medlemssupport av teknisk karaktär   
  • Stötta CTO vid IT-uppsättning vid nyetablering   

 

Projekt  

  • Projektadministration, boka möten, dokumentation och uppföljning   
  • Projektledning  
Kvalifikationer och egenskaper:

Utbildning inom IT eller/och projekt är meriterande. Minst 2 års erfarenhet av liknande arbete. 

Personliga egenskaper  

För att passa in i den här rollen ser vi att du behöver vara drivande, flexibel och självgående. Du behöver vara redo att ta stort ansvar och trivas i en roll som kräver goda samarbets -och problemlösnings -förmågor. Dessutom trivs du i en snabbrörlig organisation.  

Vad erbjuder företaget dig?

WORK.PLAY.BE – Det är så vi lever. Det är så vi fungerar; som entreprenörer, intraprenörer, kollegor, vänner. Vi jobbar hårt, men räds inte en lekpaus där vi fyller på med energi. Entreprenörskap är vårt tillstånd. Nyfikenhet är vårt tillvägagångssätt. Nätverkande en naturlighet. Hållbarhet en självklarhet.   

Hos House Be kommer du definitivt få vara med på en spännande tillväxtresa, vi erbjuder dig en bred roll där du verkar nära både ledningen och våra lokala Community Managers på respektive ort.  

Exempel på förmåner 

  • Rabatter hos ex SJ, STC gym, E-go, Elite hotels, Smeg, Elevenate mfl.   
  • Hjälp med att hitta boende i Åre i upp till 4 månader   
  • Att åka skidor på lunchen eller att yoga på morgonen är en del av vårt koncept och vår värdegrund, Work Play Be. Det ser vi gärna att du blir en del av!  
Placeringsort:

Med fördel Åre men kan diskuteras. House Be finns i dagsläget på 8 orter i norra Sverige.

Arbetstid:

Arbetstid; 100%, 6 månaders provanställning    
Startdatum; så snart som möjligt. Sista ansökningsdag: 30 april. 

Entreprenörskap är vårt tillstånd. Nyfikenhet är vårt tillvägagångssätt. Nätverkande en naturlighet. Hållbarhet en självklarhet. Vi ger tillbaka. ​Vi är House Be