Community Manager sökes på deltid till House Be i Umeå

Det bubblar av kreativitetentreprenörskap och innovation i Norrland House Be har på kort tid blivit en smältdegel för företagslivet i de orter där vi finns. House Be’s lokal i Umeå slog upp dörrarna i maj 2019.

House Be är ett företagsnav som jobbar för att få fler bolag att lyckas genom att stötta dess medlemmar med en bra kontorslokal, mentorer, föreläsningar, tillgång till kapital och ett starkt lokalt community. Vi vill skapa möjlighet för fler personer att leva och lyckas i Umeå! 

Vill du vara med och skapa ett ännu bättre företagsklimat i Norrland? Brinner du för service och vill du få våra medlemmar att trivas ännu bättre genom att hjälpa till att skapa innehållsrika event och att våra kunder som hyr mötesrum får professionell service och fortsätter att besöka oss. Då kan du vara den vi söker! 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Välkomna såväl nya som befintliga medlemmar till kontoret
  • Hålla koll på kontoret, kaffemaskinen och annat praktiskt
  • Inköp av kontorsvaror
  • Hjälpa till med inköp och iordningställande inför våra fredagsfrukostar
  • Hjälpa till att organisera inför större och mindre event med allt från planeringen till fixet innan och efter eventet  
  • Hjälpa till med supportfrågor från våra medlemmar  
  • Hjälpa till att skapa en ännu mer inbjudande och härlig miljö i House Be genom t.ex.:  se till att möbler och inventarier köps in i tid, att kartonger och andra lösa föremål forslas bort med mera 
  • Vissa övriga administrativa uppgifter vid behov  
Kvalifikationer och erfarenhet:

Meriterande är erfarenhet från receptionistyrke / officemanagement, serviceyrke, säljjobb eller motsvarande men personlighet och driv är allra viktigast så även nybakade studenter är välkomna att söka.

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som är serviceminded, självgående och orädd för att kavla upp armarna. Du kommer att ha kollegor utspridda på andra orter i Sverige och vara en spindel i navet för House Be Umeå. Du är organiserad och social, brinner för att serva och supporta våra medlemmar och som ser vad som behöver göras och tar tag i det. Du tycker sannolikt att event och andra sociala tillfällen är extra kul. Du har heller inga problem med administrativa sysslor.

Vad erbjuder företaget dig?

House Be startades i Åre och har det senaste året gått ihop med två andra aktörer, Great Space i Sundsvall och Hink i Härnösand. Tillsammans har vi bildat en koncern under varumärket House Be. Senaste året har mycket handlat om att få ihop dessa tre bolag till ett, samtidigt som vi har expanderat på fler ytor och orter. House Be finns just nu på fem platser i norra Sverige. Men vi nöjer oss inte där. Vi vill ge ännu fler människor rätt förutsättningar för att lyckas, på den plats där de faktiskt vill leva och bo. Här kommer du få vara med på en spännande tillväxtresa. Vi är nu tio drivna, smarta och passionerade personer som jobbar i bolaget och vi vill bli fler. Vi ser fram emot din ansökan!

Placeringsort:

Umeå

Arbetstid:

Jobbet innebär flexibla arbetstimmar vid behov och på 10-30% (4h-12h per vecka) med stor potential för utökning av timmar efter sommaren.

Entreprenörskap är vårt tillstånd. Nyfikenhet är vårt tillvägagångssätt. Nätverkande en naturlighet. Hållbarhet en självklarhet. Vi ger tillbaka. ​
Vi är House Be