Regional Community Manager sökes till House Be i Umeå

Det bubblar av kreativitetentreprenörskap och innovation i Norrland House Be har på kort tid blivit en smältdegel för företagslivet i de orter där vi finns. House Be’s lokal i Umeå slog upp dörrarna i maj 2019.

House Be är ett företagsnav som jobbar för att få fler bolag att lyckas genom att stötta dess medlemmar med en bra kontorslokal, mentorer, föreläsningar, tillgång till kapital och ett starkt lokalt community. Vi vill skapa möjlighet för fler personer att leva och lyckas i Umeå! 

Vill du vara med och skapa ett ännu bättre företagsklimat i Norrland? Har du ett starkt lokalt nätverk och motiveras du av ett stort eget ansvar som innebär högt och lågt? Tycker du om att driva affär och service på samma gång? Vill du vara med och skapa en riktigt stark kultur genom våra värdeord ”Work, Play, Be” i våra House Be lokaler i Umeå? Då kan du vara den vi söker! 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Ansvar för House Be i Umeå
  • Samarbeta med centrala och lokala funktioner för att säkerställa tillväxt, trivsel och effektivitet
  • Välkomna såväl nya som befintliga medlemmar till kontoret
  • Hålla koll på kontoret och kommunikation med leverantörer såsom städ
  • Inköp av kontorsvaror
  • Hjälpa till med inköp och iordningställande inför våra fredagsfrukostar och övriga event
  • Hjälpa till att organisera inför större och mindre event med allt från planeringen till fixet innan och efter eventet  
  • Hjälpa till med supportfrågor från våra medlemmar  
  • Säkerställa en inbjudande miljö i lokalerna
  • Övriga administrativa uppgifter vid behov  
Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet och vi är också öppna för seniora personer att söka. Du kan t.ex ha varit chef för en enhet inom hotell/resturang, du kan ha varit projektledare eller eventansvarig över något större event. Eller så kanske du har drivit ditt eget företag eller varit med i ett startup. Du kan också ha arbetat som office manager på ett större bolag där du hade mycket ansvar som rörde både kontorslokalerna som trivsel på kontoret. Akademisk examen är meriterande men inget måste om arbetslivserfarenheten väger upp. 

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som är affärsdriven men prestigelös, serviceminded, självgående och orädd för att kavla upp armarna. Du kommer att ha kollegor utspridda på andra orter i Sverige och vara en spindel i navet för House Be Umeå, du får ett stort ansvar, många möjligheter och det förväntas att du tar flaggan och driver på. Du är organiserad och social och ser House Be Umeå som din baby som ska lyckas, frodas och att vara den plats Umeåbor vill arbeta ifrån samtidigt som du är lyhörd och öppen för idéer som kommer från central ledning eller andra orter. Du brinner för att driva community och har ett problemlösningsorienterat förhållningssätt. Du tycker sannolikt att event och andra sociala tillfällen är extra kul. Du har heller inga problem med administrativa sysslor.

Vad erbjuder företaget dig?

House Be startades i Åre och har det senaste året gått ihop med två andra aktörer, Great Space i Sundsvall och Hink i Härnösand. Tillsammans har vi bildat en koncern under varumärket House Be. Senaste året har mycket handlat om att få ihop dessa tre bolag till ett, samtidigt som vi har expanderat på fler ytor och orter. House Be finns just nu på fem platser i norra Sverige. Men vi nöjer oss inte där. Vi vill ge ännu fler människor rätt förutsättningar för att lyckas, på den plats där de faktiskt vill leva och bo. Här kommer du få vara med på en spännande tillväxtresa. Vi är nu tio drivna, smarta och passionerade personer som jobbar i bolaget och vi vill bli fler. Vi ser fram emot din ansökan!

Placeringsort:

Umeå

Arbetstid:

Jobbet innebär med stor sannolikhet 100% men det finns potential att lägga rollen på 50-100% beroende på användande av underleverantörer och ditt önskemål. 

Entreprenörskap är vårt tillstånd. Nyfikenhet är vårt tillvägagångssätt. Nätverkande en naturlighet. Hållbarhet en självklarhet. Vi ger tillbaka. ​
Vi är House Be