House Be Logo

Peak Accelerator i Åre

Ett ekosystem av grundare, startups, investerare

PEAK Accelerator i Åre vänder sig till mogna, talangfulla startups med stor potential att accelerera i en internationell expansion. Talanger som brinner för att utveckla sin verksamhet men också söker en unik livsstil i Åre.
 
Vi vänder oss till bolag med höga ambitioner som har kommit en bit på sin resa, etablerat en affärsmodell och är redo att skala upp verksamheten rejält, säger Cecilia Åkerblom, accelerator manager för PEAK Accelerator.

 

En skandinavisk hub för startups som är redo att accelerera, kombinerat med Åres livsstil. 

Work. Play. Be

Vårt Program

PEAK Accelerator har ett skräddarsytt kunskapsprogram utformats med fokus på tillväxt och internationalisering. Programmet innehåller workshops där experter delar sina kunskaper och insikter hur man skapar tillväxt och når ut på nya marknader. 
 
Bolagen som antas får även ta del av ett skräddarsytt mentorprogram med nationellt och internationellt verksamma grundare, affärsänglar och experter. Programmet ger möjlighet till personliga, informella möten och diskussioner med finansiärer, företagsledare, och andra startups i den unika miljö och livsstil som kännetecknar Åre. 

MODUL 1

9:e–10:e  Oktober

MODUL 2

27:e–28:e November

MODUL 3

29:e–30:e Januari

MODUL 4

Mars

Peak Accelerator

PEAK Accelerator drivs av Peak Region AB och är finansierat av
Europeiska regionala utvecklingsfonden, Region Jämtland Härjedalen,
Åre kommun, Jämtkraft, House Be och E14 Invest.
 
PEAK Accelerator tar emot ansökningar under våren/sommaren och programmet startar i oktober. Programmet sträcker sig över 6 månader och avslutas i anslutning till Åre Business Forum.

Kontakt

Cecilia Åkerblom, Accelerator Manager.
cecilia@peakaccelerator.se.
www.peakaccelerator.se