Regional Community Manager till House Be Västerbotten - Skellefteå

House Be har på kort tid blivit en smältdegel för företagslivet i Norrland. House Be’s första lokal i Åre slog upp dörrarna i januari 2017 och efter det har ytterligare sju lokaler i nya orter tillkommit. Våren 2022 är det äntligen dags att öppna i Skellefteå! 

House Be är ett företagsnav som jobbar för att få fler bolag att lyckas genom att stötta dess medlemmar med en bra kontorslokal, mentorer, föreläsningar, tillgång till kapital och ett starkt community både lokalt och nationellt. House Be har samlat över 550 medlemmar och partners runt om i Norrland. Vi vill skapa möjlighet för fler personer att leva ett kvalitativt och framgångsrikt liv på den plats där de väljer att vara!  

Nu söker vi dig som blir vår nyckel i att skapa en naturlig mötesplats för företagande i Skellefteå. En inspirerande arbetsplats där man får saker gjorda men där man har kul på vägen. Som Regional Community Manager Västerbotten får du tillgång till ett upparbetat varumärke och koncept i House Be, support från vår centrala organisation men med stort ansvar och frihet att omsätta detta i en lokal anpassning som skapas tillsammans med våra medlemmar i Skellefteå.  

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Medlemsrekrytering och tillväxt genom nätverk, event, bokade visningar m.m. 
  • Samarbete med – och anskaffande av lokala partnerbolag 
  • Hantera medlemsfrågor och kontakt med lokal fastighetsvärd 
  • Onboarding till vårt medlemssystem, introducera till vårt digitala community, platsinventering osv) 
  • Se till att lokalerna är i toppskick (koordinera med leverantörer, städbolag och kavla upp ärmarna själv när det behöver bäras, handlas eller fixas) 
  • Organisera inför lokala möten, fredagsfrukostar och event 
  • Delta i arbetet med att utveckla House Be i Skellefteås affär 
  • Skapa relevant lokalt innehåll i våra Sociala Mediekanaler 
Personliga egenskaper:

För att lyckas i rollen ser vi att du är van att ha många bollar i luften, att leda projekt, rodda event och skapa möten. Du brinner för att bygga nätverk och ge tillbaka. Du rör dig vant i Skellefteås företagskluster och ogillar när saker står stilla. Du har inga problem med högt och lågt, har ett kundorienterat förhållningsätt och inser vikten av våra medlemmars trivsel. Dessutom håller du med oss om att en kombination av ”Work. Play. Be” skapar hållbarare individer och bolag. Då tycker vi att du ska bli en del av oss och hjälpa oss lyckas bättre på vår gemensamma resa!  

Vad erbjuder företaget dig?

House Be startades i Åre och har gått ihop med två andra aktörer, Great Space i Sundsvall och Hink i Härnösand. Tillsammans har vi bildat en koncern under varumärket House Be. Senaste året har handlat om att växa på befintliga enheter och samtidigt som vi har expanderat på fler ytor och orter. House Be finns just nu på sju platser i norra Sverige. Men vi nöjer oss inte där. Vi vill ge ännu fler människor rätt förutsättningar för att lyckas, på den plats där de faktiskt vill leva och bo. Här kommer du garanterat få vara med på en spännande tillväxtresa, vi erbjuder dig en bred roll där du verkar nära affären och ledningen. Vi är nu Tretton drivna, smarta och passionerade personer som jobbar i bolaget och vi vill bli fler. Vi ser fram emot din ansökan!

Placeringsort:

Skellefteå

Arbetstid:

Start sep-nov beroende på möjlighet. Arbetstid Heltid men med möjlighet att starta i något mindre omfattning om så önskas. 

Entreprenörskap är vårt tillstånd. Nyfikenhet är vårt tillvägagångssätt. Nätverkande en naturlighet. Hållbarhet en självklarhet. Vi ger tillbaka. ​Vi är House Be