Regional Sales & Community Manager sökes till House Be Västernorrland

Det bubblar av kreativitetentreprenörskap och innovation i Norrland House Be har på kort tid blivit en smältdegel för företagslivet i de orter där vi finns. 

House Be är ett företagsnav som jobbar för att få fler bolag att lyckas genom att stötta dess medlemmar med en bra kontorslokal (Coworking), mentorer, föreläsningar, tillgång till kapital och ett starkt lokalt community. Vi vill skapa möjlighet för fler personer att leva och lyckas i Norrland.

Vill du vara en viktig del av vår tillväxt i Västernorrland? Har du ett starkt lokalt nätverk och motiveras du av ett stort eget ansvar som innebär högt och lågt? Tycker du om att hitta nya kunder, driva affär och service på samma gång? Vill du vara med och skapa en riktigt stark kultur genom våra värdeord ”Work, Play, Be” i våra coworkinglokaler i Sundsvall, Härnösand och Örnsköldsvik? Då kan du vara den vi söker! 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Lokalt säljansvar för House Be i Sundsvall, Härnösand och troligast även Örnsköldsvik
  • Ansvar för våra medlemmar i Västernorrland
  • Samarbeta med centrala och lokala funktioner för att säkerställa tillväxt, trivsel och effektivitet
  • Jobba för ett starkare nätverk och ekosystem kring House Be lokalt med lokala företag och lokala partners
  • Komma med idéer på innehåll som kan främja värde och tillväxt för oss och våra medlemmar
  • Hjälpa till med iordningställande inför våra fredagsfrukostar och övriga event
  • Hjälpa till att organisera inför större och mindre event med allt från planeringen till fixet innan och efter eventet   
  • Övriga administrativa uppgifter vid behov  
Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet från kvalitativ försäljning. Du kan t.ex. ha jobbat som Key Account Manager, Säljare eller liknande. Du kan också ha jobbat i andra roller men där affärsdriv för tillväxt samt ditt nätverk har varit betydande för bolaget. Akademisk examen är meriterande. 

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som är sälj och affärsdriven men prestigelös, serviceminded, självgående och orädd för att kavla upp armarna. Du kommer att ha kollegor både lokalt samt utspridda på andra orter i Sverige och vara en väldigt viktigt nyckel för vår tillväxt i Västernorrland. Du får ett stort ansvar, många möjligheter och det förväntas att du tar flaggan och driver på. Du är organiserad och social och ser våra House Be’s i Västernorrland som dina bebisar som ska växa och vara den plats där Sundsvallsbor, Härnösandsbor och Örnsköndsviksbor vill arbeta ifrån. Du är samtidigt lyhörd och öppen för idéer som kommer från central ledning eller andra orter. Du har ett starkt lokalt nätverk i framför allt Sundsvall (de övriga orterna har vi starka nätverk i redan som kan utnyttjas), du brinner för att driva community och har ett problemlösningsorienterat förhållningssätt. Du tycker sannolikt att event och andra sociala tillfällen är extra kul.

Vad erbjuder företaget dig?

House Be startades i Åre och har det senaste året gått ihop med två andra aktörer, Great Space i Sundsvall och Hink i Härnösand. Tillsammans har vi bildat en koncern under varumärket House Be. Senaste året har mycket handlat om att få ihop dessa tre bolag till ett, samtidigt som vi har expanderat på fler ytor och orter. House Be finns just nu på fem platser i norra Sverige och öppnar på vår sjätte ort våren 2021. Men vi nöjer oss inte där. Vi vill ge ännu fler människor rätt förutsättningar för att lyckas, på den plats där de faktiskt vill leva och bo. Här kommer du få vara med på en spännande tillväxtresa. Vi är nu tio drivna, smarta och passionerade personer som jobbar i bolaget och vi vill bli fler. Vi ser fram emot din ansökan!

Placeringsort:

Helst Sundsvall, men Härnösand eller Örnsköldsvik är också OK. 

Arbetstid:

Jobbet innebär med stor sannolikhet 100% men det finns potential att lägga rollen på 50-100% beroende på ditt önskemål. 

Entreprenörskap är vårt tillstånd. Nyfikenhet är vårt tillvägagångssätt. Nätverkande en naturlighet. Hållbarhet en självklarhet. Vi ger tillbaka. ​
Vi är House Be