Hos oss är våra
kvadratmetrar
lite annorlunda

Smarta kontor påNorrländska

Work. Play. Be

Det är så vi lever. Det är så vi fungerar; som entreprenörer, intraprenörer, kollegor, vänner. Vi jobbar hårt, men räds inte en lekpaus där vi fyller på med energi. Vi kan stanna upp och andas, vi kan fokusera här och nu. House Be är så mycket mer än ett vanligt kontorshotell. Varför? Jo för vi har så mycket mer att erbjuda än sköna stolar och höj- och sänkbara skrivbord. Välkommen in i gemenskapen

1 %

Pssst… Enligt nygjorda undersökningar av DeskMag och Ergonomic Trends, visar det sig att hela 89% av de som anslöt sig till en co-workingyta blev lyckligare, 50% rapporterade högre inkomst, 82% har utökat sitt professionella nätverk bland många andra förbättringar i livet som co-working bidrog till. *Källa; Nexudus

Du kan också hyra våra lokaler till konferenser eller event. Hör av dig, vi hjälper dig gärna!

House Be. Smarta kontor för allt ifrån det stora bolaget till den mindre aktören. Vi skräddarsyr lösningar för att skapa den perfekta arbetsplatsen för just er.

Coworking på Norrländska

Vi räknar inte yta i kvadratmetrar och vi tror inte på fyrkantiga lösningar. Hos oss är arbetsplatsen ett rum för energi. Vi kallar det… Coworking på norrländska. House Be. Lika hemma som ditt vardagsrum, men med ytor skapade för att få saker gjorda. En kreativ plats full av moderna människor med vassa idéer. Titta in till oss och träffa de vänner som redan ställt skorna i hallen.

Låter det intressant?

Vi finns på flera orter runt om i Norrland. Vill du veta mer om hur det är på ditt lokala House Be? Ladda ner säljbladet här nere så får du uppdaterad information och priser. Hör gärna av er så kan vi prata mer. På säljbladet hittar ni kontaktinformation till vardera kontors Community Manager. Vill du läsa mer om oss så kolla in hemsidan eller våra sociala medier.

Härnösand

På Tobaks, ett av Härnösands mest välkända landmärken, introducerar vi House Be. En co-working yta som bjuder in till inspiration, gemenskap, affärer och nya möten. Vi vänder oss till dig som söker mer än ett kontor.

Örnsköldsvik

I före detta tryckeriets lokaler i ”ÖA-huset” kommer House Be att fylla lokalerna med liv tillsammans med OffCoff. Lokalerna totalrenoveras och anpassas till House Be i en unik miljö. Planen är att öppna till våren och redan nu tar vi emot förbokningar.

Sundsvall

I en familjär miljö finns nätverkande, samverkan och möjlighet till utveckling. Fina konferensmöjligheter för stora och små sällskap. Med restaurang, gym finns nästan ingen anledning att lämna byggnaden.

Umeå

House Be Umeå har nya lokaler, centralt beläget i en av galleriorna. De stora glaspartierna ut skapar en öppenhet och möjlighet att glida över till restaurangen utanför för att fortsätta samtalet över en afterwork-öl.

Åre

Med 1500 kvm har House Be Åre allt du söker. Fasta deskplatser utspridda på tre våningar, tre lounger, studios med utsikt över renfjället och ett 20-tal mötesrum i varierande storlek. Samt en bastu såklart, det kanske vi nämnde.