Våra kontor

Fjäll, stadsliv, vandringsleder. Alla orter har något unikt att erbjuda så det är bara att välja och vraka. Men gemensamt för alla är att de är ställen där du får någonting gjort. Både på jobbet och fritiden. 

Åre

Vitklädda berg, ett kokande businessklimat och kapital i omlopp. En perfekt plattform för nätverkande. Borde vara en no-brainer. ​

Sundsvall Metropol

Citypuls, friluftsliv och business. Inte konstigt vi valt att sätta upp en av våra största enheter i just denna stad. Sundsvall Metropol öppnade i mars 2020!


Umeå

Cykelstaden med en befolkningsökning som är högst i landet. Här sprakar entreprenörsandan för fullt och intresset för business har aldrig varit mer påtaglig. Ett säkert val.

Östersund

Vinterstaden Östersund växer och knakar. Här driver vi Workplace som är vårt mer avskalade koncept. Ett lite enklare kontorshotell med andra ord.

Härnösand

På Tobaks, ett av Härnösands mest välkända landmärken, bjuder vi in till inspiration, gemenskap, affärer och nya möten. Vi vänder oss till dig som söker mer än ett kontor.

Örnsköldsvik

House Be med OffCoff öppnar i ÖA-huset” våren 2021. Lokalerna totalrenoveras och anpassas till House Be i en unik miljö. Redan nu tar House Be emot intresseanmälningar och förbokningar.

Stockholm

I samarbete med Impact Hub Stockholm erbjuder vi nu våra Desk, Studio och Loungemedlemmar tillgång till fina lokaler mitt i Stockholm City!