House Be Örnsköldsvik

House Be Örnsköldsvik öppnar våren 2021

House Be öppnar i Örnsköldsvik tillsammans med OffCoff och Nordiska centrumhus

OffCoff på Lasarettgatan har blivit välkänt som en kreativ mötesplats och coworking space i Örnsköldsvik. Kreativitet och samverkan är verksamhetens nyckelord och lekfullheten synliggörs i det faktum att man får gunga inomhus. House Be, en coworkingaktör med rötter från Åre har växt stadigt och finns nu utöver Åre även i Sundsvall, Härnösand, Umeå, och Östersund. House Be’s ledord Work, Play, Be fortsätter att skapa förutsättningar för norrländska företag och nätverket tillsammans med partners, som den lokala Örnsköldsviksaktören Devocy, har bidragit till ett starkt ekosystem runt lokalerna.

Kreativa ytor i tryckeriets gamla lokaler som får nytt liv

Våra lokaler

Nu blir OffCoff en del av House Be och gemensamt flyttar de in i före detta tryckeriets lokaler i ”ÖA-huset” som ägs av Nordiska Centrumhus. Lokalerna totalrenoveras och anpassas till House Be i en unik miljö. En nyhet jämfört med dagens OffCoff är möjligheten för medlemmar att sitta i egna kontor eller större kontor för den egna verksamheten.

Planen är att öppna upp dörrarna till våren 2021 och redan nu tar House Be emot intresseanmälningar och förbokningar.

Våra medlemskap i Örnsköldsvik

Nämnde vi att lokalerna är helt nyrenoverade? Samt att en riktigt star medlemskara valt att börja jobba från just oss. Människor med driv och passion, som alla jobbar hårt men som också ser till att stötta varandra. Det är precis så vi vill ha det!

Housebe_ikon_community2

Community
medlemskap

Vill du bli en del av vårt nätverk? Önskar du dessutom få tillgång till våra events och jobba från oss ibland? Hade lite medlemsförmåner från partners även passat bra? Då är ett Community Membership något för dig. Ja obegränsat med gott kaffe/te, snabbt wifi och tillgång till skrivare ingår såklart.

 • Access 2 dagar i månaden​
 • Plus tillgång till samtliga event
 • Arbetsplats loungemiljö, ej eget skrivbord
 • 25% rabatt på hyra av mötesrum​
 • 25% rabatt på hyra av lounge​
 • Tillgång till ett starkt nätverk
 • Medlemserbjudanden
 • Obegränsat med gott kaffe och te​
 • Snabbt wi-fi och tillgång till skrivare​
Housebe_ikon_lounge2

Lounge
medlemskap

Kom in, ta en kopp kaffe, leta upp en ledig plats i någon av våra lounger och öppna upp datorn. Eller säg hej till bordsgrannen för den delen. Tillgång till House Be 24/7, mötesrumstid ingår samt events och medlemserbjudanden såklart.

 • Access 24/7
 • Tillgång till samtliga events​
 • Arbetsplats loungemiljö, ej eget skrivbord
 • 4 h gratis mötesrumstid per månad​
 • 50% rabatt på hyra av mötesrum​
 • 25% rabatt på hyra av lounge​
 • Tillgång till ett starkt nätverk
 • Medlemserbjudanden
 • Obegränsat med gott kaffe och te​
 • Snabbt wi-fi och tillgång till skrivare​
Housebe_ikon_flex2

Desk
medlemskap

En egen desk, ditt eget skrivbord med plats för två stora skärmar och dina hörlurar snyggt upphängda vid sidan av. Vi brukar säga du kan kalla dig en ”local” med detta medlemskap. Generöst med mötestimmar, medlemsförmåner och rabatter.

 • Access 24/7
 • Tillgång till samtliga events
 • Eget skrivbord
 • 30 h gratis mötesrum per månad​
 • Möjlighet att söka kompetenser i medlemsportalen
 • 50% rabatt på mötesrumsbokningar
 • 25% rabatt på hyra av lounger
 • Tillgång till ett starkt nätverk
 • Medlemserbjudanden
 • Obegränsat med gott kaffe och te​
 • Snabbt wi-fi och tillgång till skrivare

Work. Play. Be

Här kommer du att hitta oss

I före detta tryckeriets lokaler i ”ÖA-huset” som ägs av Nordiska Centrumhus kommer House Be att fylla lokalerna med liv tillsammans med OffCoff. Lokalerna totalrenoveras och anpassas till House Be i en unik miljö.

Adress: 

Centralesplanaden 20C

891 32 Örnsköldsvik

Fortfarande svårt att lokalisera dig? Se karta –> 

Mötesrum &
Konferens i Örnsköldsvik

Med närhet till allt.

 • Vi kommer att kunna erbjuda konferensrum för upp till 25 personer 
 • Planera din konferens hos oss, vi hjälper dig. 
 • Mötesrum, ”war room” eller andra behov. Prata med oss” 

Några av våra mötesrum…

Våra lokala partners i Örnsköldsvik

Fast vi skulle faktiskt kunna döpa om kapitlet till ”Våra bästa vänner”.

På House Be krokar vi arm med våra partners och ser till att de blir en stor del av det ekosystem vi bygger runt våra medlemmar. De tror på oss, vi tror på dem och tillsammans engagerar vi oss för att skapa de rätta förutsättningarna för varandra. 

Som medlem brukar man minst sagt gilla våra partners skarpt. Varför? Jo för de ger riktigt schyssta medlemserbjudanden, skapar coola events och hjälper till när man som företagare behöver stöttning. En riktigt bra kombo med andra ord!

Pssst… De där medlemsförmånerna är som ordet beskriver för just våra medlemmar, de dyker upp i inloggat läge…

Housebe_ikon_guld

Guldpartner

Som företag vill ni komma närmare House Be på en ort. Ni vill komma i kontakt med våra medlemmar, få chans att ge erbjudanden till dem och bli en naturlig del av ekosystemet runt dem. Ni vill exponeras, få tillgång till möteslokaler och chans att göra event hos oss. Ja då ska ni bli vår Guldpartner helt enkelt.

Housebe_ikon_silver

Silverpartner

Du vill utveckla dina affär på den lokala marknaden, skaffa dig fler kunder, bredda ditt nätverk och få tillgång till House Be's lokaler och medlemmar på en ort. Prata då vidare med oss om ett lokalt partnerskap på denna nivå. Vad skiljer då detta mot ett Guldpartnerskap? Omfattningen av rättigheterna, hör av dig så förklarar vi mer.

Housebe_ikon_localfriends2

Lokala Stjärnor

Förutom våra Guld och Silverpartners finns det några riktiga stjärnor på varje site. Lokala företag som vi gillar skarpt, som ger våra medlemmar fina erbjudanden och som fyller vår vardag med det lilla extra. Dessa bolag tycker och tänker som vi och finns nära till hands. Kanske är just ditt bolag vår nästa stjärna?

GULDPARTNERS
Diös Logo

De skapar Sveriges mest inspirerande städer och de gör det bra, riktigt bra. Det stora fastighetsbolaget är inte bara är vår hyresvärd utan så otroligt mycket mer. De jobbar stenhårt med stadsutveckling, vi med kontorsutveckling. Kombinationen är klockren. Tillsammans skapar vi de rätta förutsättningarna för människor att leva och må bra, där de vill. Diös är en självklar partner till House Be på samtliga orter, alla dagar i veckan. 

SJ Logo

Att SJ är Sveriges största tågoperatör är självklart imponerande. Men vad som faktiskt spelar roll är att de är den aktör som gör det möjligt för företagare att röra sig i landets alla riktningar, på det mest miljövänliga sätt. Det om något skapar möjligheter att lyckas på den plats man vill. Att SJ dessutom levererar riktigt bra event i våra lokaler och ger samtliga medlemmar rabatt på resor gör inte saken sämre direkt…
Vi är så galet stolta att ha just SJ ombord <3

Får vi skryta lite och poängtera vi har en av de största bankerna i Europa, som vår partner? Men vi gillar dem faktiskt inte för att de är störst, vi gillar dem skarpt för att de vill göra verklig skillnad för dig som kund och för de samhällen där de har verksamhet – genom att dela med sig av den breda kompetens de byggt upp under 200 år i branschen…  Att vi inte bara kan rekommendera våra medlemmar en bra bank utan även en bank på plats i huset var och varannan vecka, det är otroligt lyxigt. 

Devocy Logo

Alla behöver vi en högra hand och Devocy är minst sagt House Be’s högra hand när det kommer till kommunikation och varumärkesbyggande. The Devoted Communication Agency har inte bara byggt vår schyssta webb utan hjälp oss nå ut till medlemmar, intressenter och partners. Som ni förstår kan vi rekommendera dem starkt!

På uppdrag av dess medlemmar driver Handelskammaren ett påverkansarbete inom infrastruktur, internationell handel och kompetensförsörjning. Att samtliga medlemmar på House Be nu får en nära kontakt med just denna organisation, dess starka nätverk och vidare får möjlighet att ta del av otroligt intressanta event och nätverksträffar känns givetvis mitt i prick!

THNX Logo

Är du en av många som sitter och grubblar på en idé, men kanske har svårt att komma till skott? Du behöver en motor som hjälper dig på vägen. Det låter som du behöver Thnx. De är inte bara en aktör som utvecklar digitala produkter och tjänster, utan de gör det även med otrolig kompetens och engagemang. Dessutom är de alla förbaskat trevliga vilket är ett stort plus i kanten!

SILVERPARTNERS
LOKALA STJÄRNOR

Plats ledig! 

Kanske är ditt företag en lokal stjärna som vill vara med på denna resa?