House Be Logo

Våra medlemskap

Är du i behov av en arbetsplats i en skön miljö där chansen att både skaffa dig nya vänner och affärer är hög? Önskar du utöka ditt nätverk och känna en positiv wibe när du går till jobbet? I så fall skall du bli en del av vårt community. Ja, självklart finns det medlemskap som passar just dig.

Nu får du Hela Norrland på köpet. Ett medlemskap med tillgång till nio orter och elva kontor.

Community medlemskap

Vill du bli en del av vårt nätverk? Önskar du dessutom få tillgång till våra events och jobba från oss ibland? Hade lite medlemsförmåner från partners även passat bra? Då är ett Community Membership något för dig. Ja obegränsat med gott kaffe/te, snabbt wifi och tillgång till skrivare ingår såklart.

Priserna varierar lite beroende på vilken ort du är intresserad av. Se till vänster.

Lounge medlemskap

Kom in, ta en kopp kaffe, leta upp en ledig plats i någon av våra lounger och öppna upp datorn. Eller säg hej till bordsgrannen för den delen. Tillgång till House Be 24/7, mötesrumstid ingår samt events och medlemserbjudanden såklart.

Priserna varierar lite beroende på vilken ort du är intresserad av. Se till vänster.

Desk medlemskap

En egen desk, ditt eget skrivbord med plats för två stora skärmar och dina hörlurar snyggt upphängda vid sidan av. Vi brukar säga du kan kalla dig en ”local” med detta medlemskap. Generöst med mötestimmar, medlemsförmåner och rabatter. 

Priserna varierar lite beroende på vilken ort du är intresserad av. Se nedan. 

Studio medlemskap

Vill du eller ditt team kunna stänga dörren om er? Drömmer ni samtidigt om att vissla på väg till jobbet och inte från? Med ett Studio medlemskap får du tillgång till precis allt House Be har att erbjuda. En kreativ miljö med intressanta event på lunchrasten och affärer som stängs vid kaffemaskinen. 

Priserna varierar lite beroende på vilken ort du är intresserad av. Se nedan.

Några ord från våra medlemmar ...

House Be visar att det finns en stark och livskraftig miljö för IT/Tech företag i Åre. Det är viktigt för vårt företag och det bidrar till att attrahera nya talanger, kunder och kapital.
Åse & Jacob Lindvall
Grundare Wide Ideas
Efter snart två år på House Be Sundsvall City har denna plats överstigit alla mina förväntningar. Ett otroligt innovations- och människofokuserat team har tagit denna vackra lokal och gjort det till en plats där framtiden händer. Det är mer än en arbetsplats. Det är ett andra hem.
Anna Stistrup
Grundare Oh! Brand Marketing
House-Be är en perfekt plats att börja sitt nya uppflyttade liv till Åre (i dubbel bemärkelse), då man snabbt kommer in i en gemenskap med superbegåvat folk som bestämt sig för samma sak som en själv.
Johan Formgren
Grundare Its in the Node