House Be Logo

Coworking på HouseBe

House Be erbjuder flexibla Coworking kontor som passar ditt företag. Oavsett om du är ute efter en kontorsplats någon dag i veckan till att du söker ett eget rum, där du kan stänga dörren om dig. Över hela Norrland finns vi utspridda och fler blir vi.   

Våra kontorsplatser

Våra Coworking kontor finns just nu på nio platser i norra Sverige. Men vi nöjer oss inte där. Vi vill ge ännu fler människor de rätta förutsättningar för att lyckas, på den plats där de faktiskt vill leva och bo. Så håll ett öga på oss, förhoppningsvis öppnar vi snart upp nära dig.

Work. Play. Be

En guide till Coworking på norrländska

Vad är Coworking?

Coworking handlar dels om att dela på kostnaderna för gemensamma utrymmen och utrustning. Dels om att skapa aktiviteter och sammanhang som maximerar medlemmarnas framgång och lycka. 

Hur fungerar Coworking?

Coworking fungerar så att du blir medlem i ett community. Du abonnerar på en tjänst snarare än att du hyr ett kontor. I tjänsten ingår allt ifrån arbetsyta, ett starkt nätverk, medlemsförmåner, mötesrum och mycket därtill. Coworking är en helhetslösning där du som företagare får möjlighet att fokusera på din kärnverksamhet snare än driften av ett kontor. Alla typer av bolag och organisationer välkomnas till House Be.

Vad ingår i Coworking?

Som medlem på House Be får du tillgång till ett starkt nätverk, inspirerande events och generösa medlemsförmåner. Utöver det har du tillgång till kontorsplats i eget rum, öppet landskap eller loungemiljö, beroende på medlemskapsform. Delade ytor som kök, loungeytor och mötesrum är en självklarhet. 

Hur ser öppettiderna ut?

House Be är öppet dygnet runt, året om. 

Hur ser hyresvillkoren ut för ett coworking space?

Hos oss hyr du inte en kontorsplats utan du abonnerar på en tjänst där en kontorsplats oftast ingår. Med endast 3 månaders bindningstid finns stor flexibilitet att skala upp och ner i antal medarbetare. 

Vilka aktiviteter finns på House Be?

Med hjälp av våra värdeord Work. Play. Be skapar vi aktiviteter som får våra medlemmar att må bra. Det kan vara allt ifrån inspirerande föreläsningar, träningsklasser eller idé workshops. Vi skapar mycket av vårt innehåll i tät dialog med våra medlemmar.