Det ska va` njut att jobba

Vad som började från gräsrötterna av ett gäng passionerade entreprenörer, har snabbt blivit till något större.

Norrland, med dess berg, vidsträckta natur och ändå närhet till havet har länge varit en del av Sverige som lockat till sig många kreativa och friluftsälskande människor från hela världen. Detta har i sin tur bidragit till att nya industrier etablerat sig i Norrland, b.la. ett starkt entreprenörscommunity.

I takt med att fler entreprenörer, digitala nomader och hemvändare flyttade från storstäderna till mindre städer i Norrland blev det tydligt att det saknades något. En samlingsplats, för att dela idéer, nätverka, göra affärer och få inspiration och hjälp med att ta sitt bolag till nästa nivå. 2016/2017 så skedde, oberoende av varandra, ytterligare några viktiga etableringar i Norrland. Tre Co-working aktörer öppnade portarna med ett års mellanrum i Åre, Härnösand och Sundsvall; House Be, Hink och Great Space.

Inflyttningen till, samt nystartandet av bolag i dessa orter eskalerade ytterligare tack vare möjligheterna dessa nav erbjuder och nu ökar efterfrågan på Co-working i hela Norrland och i andra mindre städer och knutpunkter runt om i Sverige.

Vintern 2018/2019 tog dessa bolag ett stort steg tillsammans för Sveriges entreprenörer, tillsammans bildade de ett gemensamt House Be som nu finns på fem orter i Norra Sverige; Åre, Östersund, Sundsvall, Härnösand och Umeå.

Det har nu blivit dags att ta nästa stora kliv för företagandet i Sverige – vi ska ge ännu fler bolag och personer möjligheten att få verka från ett House Be i många fler städer runt om i Sverige.

House Be i Åre, ”hus B” tidigare en kurort med åres skidsystem i bakgrunden.

Work. Play. Be

Här hittar du oss

Vårt huvudkontor finns i Åre, men vi finns på fler orter i Norra Sverige; Sundsvall, Härnösand, Östersund, Örnsköldsvik och Umeå. Vi öppnar snart i Skellefteå.

Det finns alltid en anledning att besöka oss. Om det så är för att se våra lokaler, smaka på gott kaffe, inspireras av våra frukostföreläsare, delta på en afternoon tea eller kanske träffa något av våra medlemsbolag för att prata samarbete eller söka jobb. Du är alltid välkommen att ta kontakt med oss när som helst. Tveka inte att höra av dig redan nu, oavsett om du bara är nyfiken på oss och vill veta lite mer eller redan har bestämt dig för att bli en av oss. Väl mött! 

Vårt huvudkontor i Åre, på kurortsvägen 20, vid Årekompaniet. 

Management

Vi vet att det finns fler människor som oss; Aktiva entreprenörer som vill blanda sin passion i livet med sitt driv i arbetet. Vi älskar att jobba hårt och se att våra mål blir verklighet, oavsett om det är att hoppa med skidor från en klippa i ett moln av snö eller om det är att bygga upp Sveriges bästa företagsnav och Co-workingyta. Det börjar alltid med laget. Digitala kommunikationsstjärnor, Skalbarhetsexperter, fastighetsproffs, eldsjälar, go-getters. Det är vi. Vi är House Be.

Olof Perfament

Olof Pergament

VD

Ulrika Viklund

Ulrika Viklund

Medgrundare och Interims-COO

Ina Lindberg

CMS (Cheif Marketing Sales)

Fredrik Viklund

CTO och Projektchef

Magnus Norrbrink

CFO

Teamet

Vi vet att det finns fler människor som oss; Aktiva entreprenörer som vill blanda sin passion i livet med sitt driv i arbetet. Vi älskar att jobba hårt och se att våra mål blir verklighet, oavsett om det är att hoppa med skidor från en klippa i ett moln av snö eller om det är att bygga upp Sveriges bästa företagsnav och Co-workingyta. Det börjar alltid med laget. Digitala kommunikationsstjärnor, Skalbarhetsexperter, fastighetsproffs, eldsjälar, go-getters. Det är vi. Vi är House Be.

Ulrika Nilsson

Regional Manager Norrlandskusten

Sandra Jonsson

Regional Manager Jämtland

Petra Abrahamsson

Community Manager Sundsvall

Lisa Westerlind

Community Manager Härnösand

Pia Berggren

Community Manager Örnsköldsvik

Gabriella Wahlström

Community Manager Umeå

Josefine Qviberg

Coliving & Service Operations Manager Åre & Östersund

Samantha Wellsten

Husfru Åre och Stay

Styrelse

En stor anledning till att vi jobbar så strukturerat och målinriktat som vi gör är för att vi har en mycket proffsig styrelse. En styrelse som hjälper oss att peka ut och behålla riktningen i det vi gör, som tror på vår vision och förstår vår kultur – Work, Play, Be. Som stöttar oss i frågor som rör kapitalanskaffning, skalbarhet och expansion, avtalsfrågor, ekonomifrågor och mycket annat. Möt vår styrelse:

Christer Bois

Delägare och Styrelseordförande

Ulrika Viklund

Ulrika Viklund

Medgrundare och Styrelseledamot

Emil Westerlind

Delägare och Styrelseledamot

House Be Logo

Vill du bli en av oss?

Sök till oss idag! Just nu letar vi Community Managers till Skellefteå, Visby och Hudiksvall.

PS. Vill du bli en av oss? Vi har alltid ögonen öppna för nya förmågor! Kanske vill du att House Be ska komma till just din ort och vill vara med och dra igång? Eller vill du undersöka möjligheterna att bli en del av våra redan etablerade team? Skicka då iväg ett mail till oss direkt vet jag!

Är du intresserad av vilka roller som just nu eftersöks av våra medlemsbolag (där vi också lägger upp lediga House Be jobb)? Då ska du kolla in vår jobboard.

Vi bjuder på första tillfället!

Vi har skrivbordsplatser, kontor och mötesrum med allt som behövs för en inspirerande arbetsdag. Våra luftiga rum gör det lätt att hålla avståndet, men behålla kreativiteten. Gäller på valfri ort!