Mötesrum & Konferens

Våra fina mötes- och konferensrum är inte bara till för våra medlemmar. Vem som helst kan faktiskt hyra dem. Stora och små mötesrum, loungeytor, ja till och med en stor hörsal finns i vår portfolio. 

Mötesrum
Åre

Vitklädda berg, ett kokande businessklimat och kapital i omlopp. En perfekt plattform för nätverkande. Borde vara en no-brainer. ​

Mötesrum
Sundsvall City

Som sagt, Sundvall har allt och därför satsar vi stenhårt på denna pärla. Med två siter i drift från 2020 får du som medlem alltså tillgång till just två siter. Utan extra kostnad såklart.

Mötesrum
Umeå

Cykelstaden med en befolkningsökning som är högst i landet. Här sprakar entreprenörsandan för fullt och intresset för business har aldrig varit mer påtaglig. Ett säkert val.

Mötesrum
Härnösand

På Tobaks, ett av Härnösands mest välkända landmärken, bjuder vi in till inspiration, gemenskap, affärer och nya möten. Vi vänder oss till dig som söker mer än ett kontor.

Mötesrum Sundsvall Metropol

Nu utvecklar House Be lokaler i Metropolhuset, företagshuset som spås bli den nya mötesplatsen i staden. Som medlem kan du även använda våra lokaler i city.