Events hos House Be

Det bubblar alltid av liv i våra lokaler. Och utanför dem också för den delen. Den klassiska Fredagsfrukosten hör man först om, sen inser man det finns ett helt smörgårdsbord av events att delta på. Kapitaldagar, längd-clinics, pitch-sessions, livespelningar, en uppsjö av workshops och inspirationsföreläsningar… Ja listan kan göras lång. Gemensamt för dem alla är att de på ett eller annat sätt avspeglar vårt motto Work. Play. Be.

Vår klassiska Fredagsfrukost, lite som chef's choice.

Varje fredag, på varje ort, sedan 2017.

Kom och lyssna på inspirerande talare, möt nya vänner, skapa nya affärsrelationer eller ta bara en gokaffe. Här har företag startats, vänskap bildats, rekryteringar skett, idéer bollats och kärlek slagit till. Hemligheten? Ett enkelt forum där alla kommer fram. Och ja, såklart du får stanna och provjobba. 


Klicka på den ort du vill besöka nedan för mer info om tider och anmäla.

House Be Coworking Week 18-22 september

Vi stöter på många som är nyfikna, som vill testa på coworking. Människor som vill lämna hemmakontoret och som kanske inser det är positivt med något form av miljöombyte. Den 2-5 maj gick första Coworking Week av stapeln. Det var en succé, så vi kör snart igen. Välkommen in.

Se alla våra events

Klicka på ditt favoritkontor för att ta del av kommande events på din ort.

Vill du hjälp med ett event? Hör av dig.