Våra partners

Fast vi skulle faktiskt kunna döpa om kapitlet till ”Våra bästa vänner”. På House Be krokar vi arm med våra partners och ser till att de blir en stor del av det ekosystem vi bygger runt våra medlemmar.

Varför brukar våra medlemmar tok-gilla just våra partners? Jo, för de ger riktigt schyssta medlemserbjudanden, skapar coola events och hjälper till när man som företagare behöver stöttning. En riktigt bra kombo med andra ord!Pssst… De där medlemsförmånerna är som ordet beskriver för våra medlemmar, de dyker upp i inloggat läge…

Housebe_ikon_guld

Nationel Partner

Som Nationell Partner är möjligheterna oändliga. Här har du chans att nå ut till medlemmar, bredda kontaktytor och använda lokaler på samtliga våra orter? Berätta om era behov och kom med ideér, därefter ser vi till att det faktiskt händer.

Housebe_ikon_community2

Local Partner

Som företag vill ni komma närmare House Be på en ort. Ni vill komma i kontakt med våra medlemmar, få chans att ge erbjudanden till dem och bli en naturlig del av ekosystemet. Ni vill exponeras, få tillgång till möteslokaler och chans att göra event hos oss. Ja då ska ni bli vår Lokala partner, inte svårare än så.​

Housebe_ikon_localfriends2

Local Friend

Förutom våra Nationell och Lokala Partners har House Be ett gäng "Local Friends". Lokala företag som vi gillar skarpt, som ger våra medlemmar fina erbjudanden och som fyller vår vardag med det lilla extra. Dessa bolag tycker och tänker som vi och finns nära till hands. Lokala vänner helt enkelt.​

NATIONAL PARTNERS
Devocy Logo

Alla behöver vi en högra hand och Devocy är minst sagt House Be’s högra hand när det kommer till kommunikation och varumärkesbyggande. The Devoted Communication Agency har inte bara byggt vår schyssta webb utan även hjälpt oss att nå ut till medlemmar, intressenter och partners. Som ni förstår kan vi rekommendera dem starkt!

SJ Logo

Att SJ är Sveriges största tågoperatör är självklart imponerande. Men vad som faktiskt spelar roll är att de är den aktör som gör det möjligt för företagare att röra sig i landets alla riktningar, på det mest miljövänliga sätt. Det om något skapar möjligheter att lyckas på den plats man vill. Att SJ dessutom levererar riktigt bra event i våra lokaler och ger samtliga medlemmar rabatt på resor gör inte saken sämre direkt…

Vi är så galet stolta att ha just SJ ombord <3 

Elevenate Logo

”Elevenate – shaped by Åre” står de skrivet i rosade recensioner om det kvalitativa outdoormärket. Precis som House Be startade deras resa i Åre men just det avgjorde faktiskt inte valet av klädpartner. Elevenate säger inte bara de tillverkar hållbara och slitstarka kläder, de är bolaget som faktiskt också står för det. Att kunna erbjuda våra medlemmar rabatter på alltifrån skidstället till flanellskjortan känns bra hela vägen in i hjärtat. 

Får vi skryta lite och poängtera vi har en av de största bankerna i Europa, som vår partner? Men vi gillar dem faktiskt inte för att de är störst, vi gillar dem skarpt för att de vill göra verklig skillnad för dig som kund och för det samhälle vi lever i.  Att vi inte bara kan rekommendera våra medlemmar en bra bank utan även en bank på plats på våra siter då och då, det är otroligt lyxigt. 

På uppdrag av dess medlemmar driver Handelskammaren ett påverkansarbete inom infrastruktur, internationell handel och kompetensförsörjning. Att samtliga medlemmar på House Be nu får en nära kontakt med just denna organisation, dess starka nätverk och vidare får möjlighet att ta del av otroligt intressanta event och nätverksträffar känns givetvis mitt i prick!

Är du vilse juridikens djungel? Nu behöver du inte känna dig ensam längre och vara utlämnad till dyra jurister eller googla och kopiera någon annans avtal. House Be har nämligen krokat arm med PocketLaws, Coop Coop! Med deras digitala plattform kan du som företagare lösa nästan alla dina juridiska frågor. Så ta nu kontroll över din juridik! Ni hittar dem såklart digitalt, när och var du vill. Förmånliga rabatter erbjuder de såklart också våra medlemmar, TACK. 

THNX Logo

Är du en av många som sitter och grubblar på en idé, men kanske har svårt att komma till skott? Du behöver en motor som hjälper dig på vägen. En kompetent aktör som vet hur man utvecklar digitala produkter och tjänster, ja några som verkligen vet vad de sysslar med. Det låter som du behöver Thnx. Ni hittar dem fysiskt på plats i Umeå, men de tittar gärna förbi övriga orter också vid tillfälle. Digitalt nås de givetvis alltid så ta kontakt om behov finns!

LOCAL PARTNERS

Guestbike erbjuder en app-baserad elcykeltjänst med fokus på skidorter. Hur coolt? Oavsett om du behöver ta dig till skidbacken, sjön eller bara runt i byn finns deras tjänst för att du smidigt ska ta dig från A till B(e). Månadspass möjliga köpa till schysst pris för medlemmar i Åre, se Förmåner i appen.  

Häng med på färden!

Johan Nyström är mannen bakom kameran. Han skapar film och foto för bolag med hjärtat rätt ställe, och han gör det rysligt bra. Han är en mästare på att lyssna in och förstå kunden och vidare sätta rätt touch på produktionerna.  Värme och Resultat är hans filosofi och det gillar vi på House Be skarpt.

Behöver ni kanske förstärkning i ert team? I så fall skall ni vända er till IDS. De förmedlar personer med idrott i blodet och som är vana att bita i. En klockren partner till House Be med andra ord! 

Även i startgroparna för att skapa aktiva event för våra medlemmar, tillsammans med oss

Almi Logo

Många företag som rör sig inom House Be har en ambition att växa. För att växa krävs ofta hjälp inom affärsutveckling och finansiering. Precis detta jobbar Almi med. De är en självklar aktör att vända sig till för att bolla ideér och få riktigt bra vägledning. Vi känner dem såklart väl så hojta till om du vill vi kopplar ihop er! De jobbar från huset i Åre till och från. 

Jämtkraft logo

Vi gillar Jämtkraft. De vågar satsa och har tydliga mål. Deras senaste vision säger de skall vara Sveriges bästa energipartner 2025. Med en stark tro på miljö, hållbar utveckling och innovation är vi på House Be övertygade om att de kommer uppnå sin vision. De jobbar såklart från huset, är förbaskat trevliga allihopa och sitter inne med otrolig kompetens så se till haffa dem när ni passerar House Be Åre!

Länsförsäkringar Jämtland Logo

Oavsett om du driver bolag eller är anställd, bor i villa eller lägenhet, har en bil eller en cykel så är behovet ofta stort av just försäkringar. Av just denna anledning vill vi på House Be se till du har en bra försäkringskontakt. Och det är precis vad Länsförsäkringar Jämtland är. De brukar dessutom inte bara ordna en grym jullunch utan tar ofta med sig riktigt bra föreläsare till huset i Åre. We like!