House Be Logo

Våra partners & Samarbetsaktörer

Fast vi skulle faktiskt kunna döpa om kapitlet till ”våra bästa vänner”. På House Be krokar vi arm med våra partners och ser till att de blir en stor del av det ekosystem vi bygger runt våra medlemmar.

Våra medlemmar gillar dem skarpt, varför? Jo, för de ger riktigt schyssta medlemserbjudanden, skapar attraktiva events och hjälper till när man som företagare behöver stöttning.

En riktigt bra kombo med andra ord!

Housebe_ikon_guld

National Partner

Våra nationella partners finns representerade på samtliga våra orter, på ett eller annat sätt. Det kan handla om att de ger schyssta förmåner, bidrar med inspirernade events, start-up hjälp eller liknande. Som partner har man möjlighet att nå ut till medlemmarna, bredda kontaktytor och använda våra lokaler.

Housebe_ikon_community2

Local Partner

Våra lokala partners finns representerade på en specifik ort, på ett eller annat sätt. Det kan handla om att de ger schyssta förmåner, bidrar med inspirernade events, start-up hjälp eller liknande. Som partner har man möjlighet att nå ut till medlemmarna, bredda kontaktytor och använda våra lokaler.

Housebe_ikon_localfriends2

Samarbetsaktörer

Vi står även nära de där engagerade aktörerna som bara gör allt för att våra företagare skall lyckas. Ett exempel på detta är alla inkubatorer ute i norrland. De om några är företagsstödjare ut i fingerspetsarna. Prata med oss så hjälper vi dig komma i kontakt med dessa. För att om bra hjälp finns att få, varför inte ta den?

National partners

Samarbetsaktörer