Våra partners

Fast vi skulle faktiskt kunna döpa om kapitlet till ”Våra bästa vänner”. På House Be krokar vi arm med våra partners och ser till att de blir en stor del av det ekosystem vi bygger runt våra medlemmar. De tror på oss, vi tror på dem och tillsammans engagerar vi oss för att skapa de rätta förutsättningarna för varandra. 

Som medlem brukar man minst sagt gilla våra partners skarpt. Varför? Jo för de ger riktigt schyssta medlemserbjudanden, skapar coola events och hjälper till när man som företagare behöver stöttning. En riktigt bra kombo med andra ord!

Pssst… De där medlemsförmånerna är som ordet beskriver för just våra medlemmar, de dyker upp i inloggat läge…

Housebe_ikon_guld

Diamantpartner
(nationel)

Är du och ditt företag sugen på att skapa event, nå ut till medlemmar, bredda kontaktytor och använda lokaler på samtliga våra orter? Då är ett Diamantpartnerskap definitivt något för er. Här finns bara möjligheter, inget annat. Berätta om era behov och kom med ideér, därefter ser vi till att det faktiskt händer.

Housebe_ikon_silver

Guldpartner
(lokal)

Som företag vill ni komma närmare House Be på en ort. Ni vill komma i kontakt med våra medlemmar, få chans att ge erbjudanden till dem och bli en naturlig del av ekosystemet runt dem. Ni vill exponeras, få tillgång till möteslokaler och chans att göra event hos oss. Ja då ska ni bli vår Guldpartner helt enkelt.

Housebe_ikon_localfriends2

Silverpartner
(lokal)

Du vill utveckla dina affär på den lokala marknaden, skaffa dig fler kunder, bredda ditt nätverk och få tillgång till House Be's lokaler och medlemmar på en ort. Prata då vidare med oss om ett lokalt partnerskap på denna nivå. Vad skiljer då detta mot ett Guldpartnerskap? Omfattningen av rättigheterna, hör av dig så förklarar vi mer.

DIAMANTPARTNERS
Diös Logo

De skapar Sveriges mest inspirerande städer och de gör det bra, riktigt bra. Det stora fastighetsbolaget är inte bara vår hyresvärd utan så otroligt mycket mer. De jobbar stenhårt med stadsutveckling, vi med kontorsutveckling. Kombinationen är klockren. Tillsammans skapar vi de rätta förutsättningarna för människor att leva och må bra, där de vill. 

Diös är en självklar partner till House Be på samtliga orter, alla dagar i veckan. 

SJ Logo

Att SJ är Sveriges största tågoperatör är självklart imponerande. Men vad som faktiskt spelar roll är att de är den aktör som gör det möjligt för företagare att röra sig i landets alla riktningar, på det mest miljövänliga sätt. Det om något skapar möjligheter att lyckas på den plats man vill. Att SJ dessutom levererar riktigt bra event i våra lokaler och ger samtliga medlemmar rabatt på resor gör inte saken sämre direkt…

Vi är så galet stolta att ha just SJ ombord <3 

Devocy Logo

Alla behöver vi en högra hand och Devocy är minst sagt House Be’s högra hand när det kommer till kommunikation och varumärkesbyggande. The Devoted Communication Agency har inte bara byggt vår schyssta webb utan även hjälpt oss att nå ut till medlemmar, intressenter och partners. Som ni förstår kan vi rekommendera dem starkt!

Får vi skryta lite och poängtera vi har en av de största bankerna i Europa, som vår partner? Men vi gillar dem faktiskt inte för att de är störst, vi gillar dem skarpt för att de vill göra verklig skillnad för dig som kund och för de samhällen där de har verksamhet – genom att dela med sig av den breda kompetens de byggt upp under 200 år i branschen…  Att vi inte bara kan rekommendera våra medlemmar en bra bank utan även en bank på plats i huset var och varannan vecka, det är otroligt lyxigt. 

På uppdrag av dess medlemmar driver Handelskammaren ett påverkansarbete inom infrastruktur, internationell handel och kompetensförsörjning. Att samtliga medlemmar på House Be nu får en nära kontakt med just denna organisation, dess starka nätverk och vidare får möjlighet att ta del av otroligt intressanta event och nätverksträffar känns givetvis mitt i prick!

THNX Logo

Är du en av många som sitter och grubblar på en idé, men kanske har svårt att komma till skott? Du behöver en motor som hjälper dig på vägen. En kompetent aktör som vet hur man utvecklar digitala produkter och tjänster, ja några som verkligen vet vad de sysslar med. Det låter som du behöver Thnx. Ni hittar dem fysiskt på plats i Umeå, men de tittar gärna förbi övriga orter också vid tillfälle. Digitalt nås de givetvis alltid så ta kontakt om behov finns!

GULDPARTNERS
Jämtkraft logo

Vi gillar Jämtkraft. De vågar satsa och har tydliga mål. Deras senaste vision säger de skall vara Sveriges bästa energipartner 2025. Med en stark tro på miljö, hållbar utveckling och innovation är vi på House Be övertygade om att de kommer uppnå sin vision. De jobbar såklart från huset, är förbaskat trevliga allihopa och sitter inne med otrolig kompetens så se till haffa dem när ni passerar House Be Åre!

DLA PIPER Logo

Det den globala advokatbyrån DLA Piper inte vet, det är inte värt att veta. Att just denna byrå har ett speciellt intresse för den region där House Be verkar i, det kan vi inte annat än tacka dem för. Med ett otroligt starkt team vet vi att våra medlemmar får den absolut bästa rådgivning de kan få. En otroligt viktig pusselbit i vårt ekosystem. Ni finner dem hos House Be Åre!

Aspia Logo

Redovisning och lönehantering… Kanske inte något som tilltalar oss alla så där vid första anblick. Vi alla är dock fullt medvetna om att ingen dröm går i uppfyllelse om inte dessa bitar stämmer. Så gör det enkelt för dig och låt någon som kan sköta jobbet. Aspia vet vad de håller på med, är otroligt kompetenta och hjälpsamma som få, se till att koppla in dem. Aspia hittar ni i Sundsvall. 

CGI Logo

Den digitala resan är i många fall A och O för att få till ett lyckat projekt. Kunder idag kräver effektiva och innovativa lösningar och att skapa dessa framgångsrika digitala strategierna är precis CGI’s expertis. Med lokal närvaro och global kapacitet kan de ta sig ann vilket projekt som helst. Sitter du i Sundsvall och behöver vägledning, ta då kontakt!

SILVERPARTNERS
Länsförsäkringar Jämtland Logo

Oavsett om du driver bolag eller är anställd, bor i villa eller lägenhet, har en bil eller en cykel så är behovet ofta stort av just försäkringar. Av just denna anledning vill vi på House Be se till du har en bra försäkringskontakt. Och det är precis vad Länsförsäkringar Jämtland är. De brukar dessutom inte bara ordna en grym jullunch utan tar ofta med sig riktigt bra föreläsare till huset i Åre. We like!

PwC Logo

Kan du med handen på hjärtat säga att du vet hur ditt företag mår? För att kunna svara på denna fråga behöver du ha koll på en rad lagar och regler, lönsamhet, informationssäkerhet med mycket annat. Det är allt ifrån lätt men PwC har stenkoll på varje detalj. Missa inte att boka in ett möte med Ulrika, Lisa eller någon av deras kollegor när du passerar Åre. De är både extremt kunniga och otroligt trevliga!

Elevenate Logo

”Elevenate – shaped by Åre” står de skrivet i rosade recensioner om det kvalitativa outdoormärket. Precis som House Be startade deras resa i Åre men just det avgjorde faktiskt inte valet av klädpartner. Elevenate säger inte bara de tillverkar hållbara och slitstarka kläder, de är bolaget som faktiskt också står för det. Att kunna erbjuda våra medlemmar rabatter på alltifrån skidstället till flanellskjortan känns bra hela vägen in i hjärtat. 

Almi Logo

Många företag som rör sig inom House Be har en ambition att växa. För att växa krävs ofta hjälp inom affärsutveckling och finansiering. Precis detta jobbar Almi med. De är en självklar aktör att vända sig till för att bolla ideér och få riktigt bra vägledning. Vi känner dem såklart väl så hojta till om du vill vi kopplar ihop er! De jobbar från huset i Åre till och från. 

House Be är galet stolta över att kunna presentera Sveriges ledande utbildare inom digitala affärer, Webbdagarna! Deras populära heldagskurser har nu nått Åre och Umeå och som medlem får du givetvis en ordentlig rabatt. Psst… Tips är att boka i tid då platserna ofta går åt snabbt.