Centralt beläget, mitt i city

I centrala Sundsvall med utsikt över Norra berget och Selångersån hittar du House Be. En kreativ, familjär och inbjudande miljö som grundades 2016. Hos oss växer människor och företag. Med hjälp av öppenhet, engagemang och en vilja att utvecklas har vi lyckats skapa en plats med driv och framåtanda. En plats där vi hjälps åt och hejar på varandra! 

Nu utvecklar House Be också lokaler i Metropolhuset i Sundsvall, företagshuset som spås bli den nya mötesplatsen i staden. Att du som medlem även kan använda våra lokaler där, på samma medlemskap, utan tilläggskostnad, känns givetvis också riktigt kul.  

Skön atmosfär, en magisk terRass och ett poddrum.

Våra lokaler

En gång i tiden var det en eventlokal. Människor möttes men på ett annat sätt. Med hjälp av den röda mattan i trapphuset välkomnas du på ett speciellt sätt. För det är vad vi vill, att alla ska känna sig speciella.  

Väl inne i lokalen möts du av en öppen och färgglad yta som bjuder in till mjuka sittningar varvat med fasta platser. Även ett stort kök med plats för samverkan. Här kan du välja mellan stora och mindre mötesrum. Vad sägs om att boka vårt största mötesrum med plats för 26 personer och som plus på kanten får du ta del av en fin utsikt?  Eller varför inte spela in en podd i poddrummet?  

Under vår och sommar kan du ta del av vår fantastiska terrass med en härlig utsikt. Ja, vi menar att du även kan sitta och arbeta där.  

Våra medlemskap i Sundsvall City

Värt att nämna är att just Sundsvall råkar ha två siter i drift vilket alltså betyder att båda siter kan utnyttjas, i ett och samma medlemskap, utan tilläggskostand. Sitt i loungen ena dagen i Metropolhuset, andra dagen i våra lokala mitt i city. Man kan säga två för priset av en. Ja, de andra orterna är minst sagt avundsjuka…

Housebe_ikon_community2

Community
medlemskap

Vill du bli en del av vårt nätverk? Önskar du dessutom få tillgång till våra events och jobba från oss ibland? Hade lite medlemsförmåner från partners även passat bra? Då är ett Community Membership något för dig. Ja obegränsat med gott kaffe/te, snabbt wifi och tillgång till skrivare ingår såklart.

295 SEK/månad

 • Access 2 dagar i månaden​
 • Plus tillgång till samtliga event
 • Arbetsplats loungemiljö, ej eget skrivbord
 • 25% rabatt på hyra av mötesrum​
 • 25% rabatt på hyra av lounge​
 • Tillgång till ett starkt nätverk
 • Medlemserbjudanden
 • Obegränsat med gott kaffe och te​
 • Snabbt wi-fi och tillgång till skrivare​
Housebe_ikon_lounge2

Lounge
medlemskap

Kom in, ta en kopp kaffe, leta upp en ledig plats i någon av våra lounger och öppna upp datorn. Eller säg hej till bordsgrannen för den delen. Tillgång till House Be 24/7, mötesrumstid ingår samt events och medlemserbjudanden såklart.

2 495 SEK/månad

 • Access 24/7
 • Tillgång till samtliga events​
 • Arbetsplats loungemiljö, ej eget skrivbord
 • 4 h gratis mötesrumstid per månad​
 • 50% rabatt på hyra av mötesrum​
 • 25% rabatt på hyra av lounge​
 • Tillgång till ett starkt nätverk
 • Medlemserbjudanden
 • Obegränsat med gott kaffe och te​
 • Snabbt wi-fi och tillgång till skrivare​
Housebe_ikon_flex2

Desk
medlemskap

En egen desk, ditt eget skrivbord med plats för två stora skärmar och dina hörlurar snyggt upphängda vid sidan av. Vi brukar säga du kan kalla dig en ”local” med detta medlemskap. Generöst med mötestimmar, medlemsförmåner och rabatter.

3 995 SEK/månad

 • Access 24/7
 • Tillgång till samtliga events
 • Eget skrivbord
 • 30 h gratis mötesrum per månad​
 • Möjlighet att söka kompetenser i medlemsportalen
 • 50% rabatt på mötesrumsbokningar
 • 25% rabatt på hyra av lounger
 • Tillgång till ett starkt nätverk
 • Medlemserbjudanden
 • Obegränsat med gott kaffe och te​
 • Snabbt wi-fi och tillgång till skrivare

Work. Play. Be

Här hittar du oss

Ovanför O’learys, i centrala Sundsvall, hittar du oss. Med sitt centrala läge har du nära till caféer, restauranger, butiker och näringslivet.   
Även bussar, gym och Sundsvalls stadskärna.  

Adress:  
Storgatan 40  
852 30 Sundsvall 

Svårt att lokalisera dig? Se karta–> 

Community Manager Sundsvall

Varje site har såklart en egen Community Manager. En person som vet det mesta. Om både kontoret, våra events, företagen i huset och omgivningarna. Dyker det upp frågor, en lampa slutar fungera, du vill få tips på affärspartner eller kanske bara fråga vägen till bästa lunchhaket, haffa då tag i community managern.

Giselle Abbas

Skärpt, framåt & rolig.

Saknar du möjligen energi för dagen och behöver någon som pushar dig framåt? Snälla, gå i så fall till Giselle. Hon kommer garanterat få dig på fötter igen, vi lovar. Hon inspirerar inte bara utan hon kommer med ideér, ger konkreta tips och får de största problemen att kännas som petitesser. Förutom detta löser hon såklart driften i Sundsvall med ena lillfingret. Inget är svårt nog för denna powerwomen. 

Mötesrum &
Konferens i Sundsvall

Centralt belägna lokaler med närhet till allt.

 • Loungeytor för upp till ca 100 personer.
  Pris: Ca 15 000 kr heldag/7 000 kr halvdag.
 • Konferensutrymmen för upp till ca 20 personer
  Pris: Ca 6 000 kr heldag/3 000 kr halvdag.
 • Mindre mötesrum för 2–8 personer.
  Pris: Från 295 kr/h

Några av våra mötesrum…

Våra lokala partners i Sundsvall

Fast vi skulle faktiskt kunna döpa om kapitlet till ”Våra bästa vänner”.

På House Be krokar vi arm med våra partners och ser till att de blir en stor del av det ekosystem vi bygger runt våra medlemmar. De tror på oss, vi tror på dem och tillsammans engagerar vi oss för att skapa de rätta förutsättningarna för varandra. 

Som medlem brukar man minst sagt gilla våra partners skarpt. Varför? Jo för de ger riktigt schyssta medlemserbjudanden, skapar coola events och hjälper till när man som företagare behöver stöttning. En riktigt bra kombo med andra ord!

Pssst… De där medlemsförmånerna är som ordet beskriver för just våra medlemmar, de dyker upp i inloggat läge…

Housebe_ikon_guld

Guldpartner

Som företag vill ni komma närmare House Be på en ort. Ni vill komma i kontakt med våra medlemmar, få chans att ge erbjudanden till dem och bli en naturlig del av ekosystemet runt dem. Ni vill exponeras, få tillgång till möteslokaler och chans att göra event hos oss. Ja då ska ni bli vår Guldpartner helt enkelt

Housebe_ikon_silver

Silverpartner

Du vill utveckla dina affär på den lokala marknaden, skaffa dig fler kunder, bredda ditt nätverk och få tillgång till House Be's lokaler och medlemmar på en ort. Prata då vidare med oss om ett lokalt partnerskap på denna nivå. Vad skiljer då detta mot ett Guldpartnerskap? Omfattningen av rättigheterna, hör av dig så förklarar vi mer.

Housebe_ikon_localfriends2

Lokala stjärnor

Förutom våra Guld och Silverpartners finns det några riktiga stjärnor på varje site. Lokala företag som vi gillar skarpt, som ger våra medlemmar fina erbjudanden och som fyller vår vardag med det lilla extra. Dessa bolag tycker och tänker som vi och finns nära till hands. Kanske är just ditt bolag vår nästa stjärna?

GULDPARTNERS
Diös Logo

De skapar Sveriges mest inspirerande städer och de gör det bra, riktigt bra. Det stora fastighetsbolaget är inte bara är vår hyresvärd utan så otroligt mycket mer. De jobbar stenhårt med stadsutveckling, vi med kontorsutveckling. Kombinationen är klockren. Tillsammans skapar vi de rätta förutsättningarna för människor att leva och må bra, där de vill. Diös är en självklar partner till House Be på samtliga orter, alla dagar i veckan.

SJ Logo

Att SJ är Sveriges största tågoperatör är självklart imponerande. Men vad som faktiskt spelar roll är att de är den aktör som gör det möjligt för företagare att röra sig i landets alla riktningar, på det mest miljövänliga sätt. Det om något skapar möjligheter att lyckas på den plats man vill. Att SJ dessutom levererar riktigt bra event i våra lokaler och ger samtliga medlemmar rabatt på resor gör inte saken sämre direkt… Vi är så galet stolta att ha just SJ ombord <3

Får vi skryta lite och poängtera vi har en av de största bankerna i Europa, som vår partner? Men vi gillar dem faktiskt inte för att de är störst, vi gillar dem skarpt för att de vill göra verklig skillnad för dig som kund och för de samhällen där de har verksamhet – genom att dela med sig av den breda kompetens de byggt upp under 200 år i branschen…  Att vi inte bara kan rekommendera våra medlemmar en bra bank utan även en bank på plats i huset var och varannan vecka, det är otroligt lyxigt. 

Devocy Logo

Alla behöver vi en högra hand och Devocy är minst sagt House Be’s högra hand när det kommer till kommunikation och varumärkesbyggande. The Devoted Communication Agency har inte bara byggt vår schyssta webb utan hjälp oss nå ut till medlemmar, intressenter och partners. Som ni förstår kan vi rekommendera dem starkt!

På uppdrag av dess medlemmar driver Handelskammaren ett påverkansarbete inom infrastruktur, internationell handel och kompetensförsörjning. Att samtliga medlemmar på House Be nu får en nära kontakt med just denna organisation, dess starka nätverk och vidare får möjlighet att ta del av otroligt intressanta event och nätverksträffar känns givetvis mitt i prick!

THNX Logo

Är du en av många som sitter och grubblar på en idé, men kanske har svårt att komma till skott? Du behöver en motor som hjälper dig på vägen. En kompetent aktör som vet hur man utvecklar digitala produkter och tjänster, ja några som verkligen vet vad de sysslar med. Det låter som du behöver Thnx. Ni hittar dem fysiskt på plats i Umeå, men de tittar gärna förbi övriga orter också vid tillfälle. Digitalt nås de givetvis alltid så ta kontakt om behov finns!

CGI Logo

Den digitala resan är i många fall A och O för att få till ett lyckat projekt. Kunder idag kräver effektiva och innovativa lösningar och att skapa dessa framgångsrika digitala strategierna är precis CGI’s expertis. Med lokal närvaro och global kapacitet kan de ta sig ann vilket projekt som helst. Sitter du i Sundsvall och behöver vägledning, ta då kontakt!

Aspia Logo

Redovisning och lönehantering… Kanske inte något som tilltalar oss alla så där vid första anblick. Vi alla är dock fullt medvetna om att ingen dröm går i uppfyllelse om inte dessa bitar stämmer. Så gör det enkelt för dig och låt någon som kan sköta jobbet. Aspia vet vad de håller på med, se till att koppla in dem.

SILVERPARTNERS

Plats ledig!

Kanske skall just ditt företag synas här med oss? 

Kontakta Community Manager i Sundsvall City, Giselle Abbas, för mer info!

LOKALA STJÄRNOR