House Be Umeå

Nätverkande och business i fokus.

Universitetsstaden där ord som entreprenörsanda och innovation ligger väl bekant i mångas mun. Umeå har ett otroligt businessdriv och en puls som gör staden intressant på många sätt. De ligger långt fram på tech-scenen, har magiskt fin natur runt knuten och har en befolkningsökning som faktiskt är högst i landet, inte dåligt det inte! Sen cyklar de överallt också och det passar ju bra in i House Be’s Work-Play-Be anda!

Centralt beläget i MVG Gallerian med närhet till allt.

Våra lokaler

House Be Umeå har nya, fräscha lokaler, centralt beläget i en av Umeås gallerior. Öppna kontorsytor som stimulerar samverkan och nätverkande. De stora glaspartierna ut mot gallerian skapar en öppenhet och möjlighet att glida över till restaurangen precis utanför för att fortsätta samtalet över en afterwork-öl. I galleria, mitt i flödet och pulsen.

Ta en kopp kaffe, slå dig ner i något av våra mötesrum eller va med på ett event i vår lounge där skidorna på väggen visar att ursprunget också lever här.  

Våra medlemskap i Umeå

Nämnde vi att lokalerna är helt nyrenoverade? Samt att en riktigt star medlemskara valt att börja jobba från just oss. Människor med driv och passion, som alla jobbar hårt men som också ser till att stötta varandra. Det är precis så vi vill ha det!

Housebe_ikon_community2

Community
medlemskap

Vill du bli en del av vårt nätverk? Önskar du dessutom få tillgång till våra events och jobba från oss ibland? Hade lite medlemsförmåner från partners även passat bra? Då är ett Community Membership något för dig. Ja obegränsat med gott kaffe/te, snabbt wifi och tillgång till skrivare ingår såklart.

295 SEK/månad

 • Access 2 dagar i månaden​
 • Plus tillgång till samtliga event
 • Arbetsplats loungemiljö, ej eget skrivbord
 • 25% rabatt på hyra av mötesrum​
 • 25% rabatt på hyra av lounge​
 • Tillgång till ett starkt nätverk
 • Medlemserbjudanden
 • Obegränsat med gott kaffe och te​
 • Snabbt wi-fi och tillgång till skrivare​
Housebe_ikon_lounge2

Lounge
medlemskap

Kom in, ta en kopp kaffe, leta upp en ledig plats i någon av våra lounger och öppna upp datorn. Eller säg hej till bordsgrannen för den delen. Tillgång till House Be 24/7, mötesrumstid ingår samt events och medlemserbjudanden såklart.

2495 SEK/månad​

 • Access 24/7
 • Tillgång till samtliga events​
 • Arbetsplats loungemiljö, ej eget skrivbord
 • 4 h gratis mötesrumstid per månad​
 • 50% rabatt på hyra av mötesrum​
 • 25% rabatt på hyra av lounge​
 • Tillgång till ett starkt nätverk
 • Medlemserbjudanden
 • Obegränsat med gott kaffe och te​
 • Snabbt wi-fi och tillgång till skrivare​
Housebe_ikon_flex2

Desk
medlemskap

En egen desk, ditt eget skrivbord med plats för två stora skärmar och dina hörlurar snyggt upphängda vid sidan av. Vi brukar säga du kan kalla dig en ”local” med detta medlemskap. Generöst med mötestimmar, medlemsförmåner och rabatter.

4495 SEK/månad​

 • Access 24/7
 • Tillgång till samtliga events
 • Eget skrivbord
 • 30 h gratis mötesrum per månad​
 • Möjlighet att söka kompetenser i medlemsportalen
 • 50% rabatt på mötesrumsbokningar
 • 25% rabatt på hyra av lounger
 • Tillgång till ett starkt nätverk
 • Medlemserbjudanden
 • Obegränsat med gott kaffe och te​
 • Snabbt wi-fi och tillgång till skrivare

Work. Play. Be

Här hittar du oss

Vi finns i MVG-gallerian som ligger på Rådhustorget mitt i Umeå city. Gå in i gallerian och ta en trappa upp. Du hittar House Be precis bredvid Tonka Bistro och café. Vårt centrala läge gör att vi har fem minuters promenad från tågstationen och ännu mindre från vasaplan där alla lokalbussar passerar. Även om du kommer till oss via Umeå Airport är det ett stenkast ifrån. 

Adress:  
Storgatan 51
903 26 Umeå

Fortfarande svårt att lokalisera dig? Se karta –> 

Lokalt Team Umeå

Varje site har såklart ett eget lokalt team. Och spindeln i nätet är alltid den lokala Community Managern. En person som vet det mesta. Om både kontoret, våra events, företagen i huset och omgivningarna. Dyker det upp frågor, en lampa slutar fungera, du vill få tips på affärspartner eller kanske bara fråga vägen till bästa lunchhaket, haffa då tag i Community Managern.

Ulrika Viklund

Ulrika är VD och är tillfälligt kontaktperson tills vår nya Community Manager är på plats inom kort.

Vår tidigare Community Manager har precis avslutat sina universitetsstudier och har valt att gå vidare.Vi söker en ny stjärna till vårt team (läs mer här: https://www.housebe.com/jobbannons-regional-community-manager/ ) men tills dess så är jag, Ulrika Viklund, er kontaktperson för övriga frågor som rör lokalen. 

Magnus Johnson

Magnus är VD på Thnx Innovation, våra vänner och även delägare. Magnus är just nu involverad i House Be Umeås tillväxt och sälj.

Magnus leder Thnx Innovation som VD och Produktstrateg. Thnx sitter på plats i House Be är en nära partner till oss och de ansvarar också just nu för säljet till House Be Umeå. Så är du intresserad av en plats eller ett kontor hos oss så är det Magnus eller någon i hans team du ska prata med! 

Mötesrum &
Konferens i Umeå

Med närhet till allt.

 • Loungeyta för upp till ca 80 personer.
  Pris: Ca 14 000 kr heldag/7 000 kr halvdag.
 • Konferensutrymmen för upp till ca 12 personer
  Pris: Ca 3 000 kr heldag/1500 kr halvdag.
 • Mindre mötesrum för 2–5 personer.
  Pris: Från 295 kr/h

Några av våra mötesrum…

Våra lokala partners i Umeå

Fast vi skulle faktiskt kunna döpa om kapitlet till ”Våra bästa vänner”.

På House Be krokar vi arm med våra partners och ser till att de blir en stor del av det ekosystem vi bygger runt våra medlemmar. De tror på oss, vi tror på dem och tillsammans engagerar vi oss för att skapa de rätta förutsättningarna för varandra. 

Som medlem brukar man minst sagt gilla våra partners skarpt. Varför? Jo för de ger riktigt schyssta medlemserbjudanden, skapar coola events och hjälper till när man som företagare behöver stöttning. En riktigt bra kombo med andra ord!

Pssst… De där medlemsförmånerna är som ordet beskriver för just våra medlemmar, de dyker upp i inloggat läge…

Housebe_ikon_guld

Guldpartner

Som företag vill ni komma närmare House Be på en ort. Ni vill komma i kontakt med våra medlemmar, få chans att ge erbjudanden till dem och bli en naturlig del av ekosystemet runt dem. Ni vill exponeras, få tillgång till möteslokaler och chans att göra event hos oss. Ja då ska ni bli vår Guldpartner helt enkelt.

Housebe_ikon_silver

Silverpartner

Du vill utveckla dina affär på den lokala marknaden, skaffa dig fler kunder, bredda ditt nätverk och få tillgång till House Be's lokaler och medlemmar på en ort. Prata då vidare med oss om ett lokalt partnerskap på denna nivå. Vad skiljer då detta mot ett Guldpartnerskap? Omfattningen av rättigheterna, hör av dig så förklarar vi mer.

Housebe_ikon_localfriends2

Lokala Stjärnor

Förutom våra Guld och Silverpartners finns det några riktiga stjärnor på varje site. Lokala företag som vi gillar skarpt, som ger våra medlemmar fina erbjudanden och som fyller vår vardag med det lilla extra. Dessa bolag tycker och tänker som vi och finns nära till hands. Kanske är just ditt bolag vår nästa stjärna?

GULDPARTNERS
Diös Logo

De skapar Sveriges mest inspirerande städer och de gör det bra, riktigt bra. Det stora fastighetsbolaget är inte bara är vår hyresvärd utan så otroligt mycket mer. De jobbar stenhårt med stadsutveckling, vi med kontorsutveckling. Kombinationen är klockren. Tillsammans skapar vi de rätta förutsättningarna för människor att leva och må bra, där de vill. Diös är en självklar partner till House Be på samtliga orter, alla dagar i veckan. 

SJ Logo

Att SJ är Sveriges största tågoperatör är självklart imponerande. Men vad som faktiskt spelar roll är att de är den aktör som gör det möjligt för företagare att röra sig i landets alla riktningar, på det mest miljövänliga sätt. Det om något skapar möjligheter att lyckas på den plats man vill. Att SJ dessutom levererar riktigt bra event i våra lokaler och ger samtliga medlemmar rabatt på resor gör inte saken sämre direkt…
Vi är så galet stolta att ha just SJ ombord <3

Får vi skryta lite och poängtera vi har en av de största bankerna i Europa, som vår partner? Men vi gillar dem faktiskt inte för att de är störst, vi gillar dem skarpt för att de vill göra verklig skillnad för dig som kund och för de samhällen där de har verksamhet – genom att dela med sig av den breda kompetens de byggt upp under 200 år i branschen…  Att vi inte bara kan rekommendera våra medlemmar en bra bank utan även en bank på plats i huset var och varannan vecka, det är otroligt lyxigt. 

Devocy Logo

Alla behöver vi en högra hand och Devocy är minst sagt House Be’s högra hand när det kommer till kommunikation och varumärkesbyggande. The Devoted Communication Agency har inte bara byggt vår schyssta webb utan hjälp oss nå ut till medlemmar, intressenter och partners. Som ni förstår kan vi rekommendera dem starkt!

På uppdrag av dess medlemmar driver Handelskammaren ett påverkansarbete inom infrastruktur, internationell handel och kompetensförsörjning. Att samtliga medlemmar på House Be nu får en nära kontakt med just denna organisation, dess starka nätverk och vidare får möjlighet att ta del av otroligt intressanta event och nätverksträffar känns givetvis mitt i prick!

THNX Logo

Är du en av många som sitter och grubblar på en idé, men kanske har svårt att komma till skott? Du behöver en motor som hjälper dig på vägen. Det låter som du behöver Thnx. De är inte bara en aktör som utvecklar digitala produkter och tjänster, utan de gör det även med otrolig kompetens och engagemang. Dessutom är de alla förbaskat trevliga vilket är ett stort plus i kanten!

SILVERPARTNERS
LOKALA STJÄRNOR

Plats ledig! 

Kanske är ditt företag vår första lokala stjärna i Umeå?